• Arxiu

  • Categories

  • Anuncis

Renovem imatge del blog a la recta final

Gairebé a la recta final del documental, que recordem, és el projecte de crèdit de síntesi dels cursos que hem fet a l’escola Emav. Hem cregut oportú renovar la imatge general del blog i de la capçalera per tal d’impulsar, revitalitzar i donar prestigi a aquesta recta final en la que ens trobem.

El motiu principal d’aquest nou canvi és que la imatge de la capçalera anterior no era nostra i des de fa uns dies, que ja disposàvem d’aquesta imatge de les reixes i tanques de la presó de Quatre Camins, que alhora, il•lustren molt bé el que pot donar de si aquest documental que estem elaborant amb esforç.

La imatge juga amb la diagonalitat del cel que representa la llibertat amb la de les reixes i la privacitat de llibertat.

En el punt mig doncs, hi trobem aquest documental de temàtica penitenciària centrat en la reinserció social i laboral dels reclusos (d’edat adulta i gènere masculí) a Catalunya a través dels testimonis que us hem anat comentant al llarg dels darrers dies.

Encara tenim pendents algunes entrevistes però ja estem començant a editar el projecte amb els arxius audiovisuals que ja disposem i la cosa promet, seguiu atents a l’actualitat d’aquest blog!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: